top of page

Wow, wat ben ik blij en trots dat ik Myrna heb leren kennen.

Veel mensen vinden het eng om om hulp te vragen. Zo ook ik, want: “Er is toch immers niks mis met mij?”

Geloof mij: contact zoeken met Myrna is het Beste Idee van het Jaar gebleken.  


Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn kwaliteiten maar ook die dingen die me tegenhouden, demotiveren en vermoeien.

Daarbij luistert Myrna aandachtig, trekt verrassende conclusies en is een bijzonder prettige gesprekspartner die uitdaagt, motiveert en inspireert.

Ik heb mezelf opnieuw en béter leren kennen, heb hernieuwde energie en motivatie gekregen en beschik over praktische tips die me iedere dag helpen om het beste uit mezelf te halen.

Marijn, Adobe

Referenties: Recensies

Ik ben al jaren werkzaam binnen het onderwijs. Op een gegeven moment ging ik onderuit en wist ik niet hoe ik mijn weg terug moest vinden. Door de sessies met Myrna heb ik een hernieuwd beeld van mijzelf ontwikkeld. Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn en belangrijker, waar ik blij van word. Ik heb geleerd om goed naar mezelf te kijken en waar nodig mijn grenzen aan te geven. De samenwerking met Myrna was heel prettig. Zij liet me zien wat mogelijke opties waren en ondersteunde me in de keuzes die ik maakte.
Annemarie, MBORijnland

Referenties: Recensies

Ik heb Myrna ervaren als een coach die goed luistert en duidelijk in kaart kan brengen wat ze voor jou kan betekenen. En dat dat doet ze dan ook geweldig; met veel vertrouwen, geduld en humor. Ze weet precies de juiste snaren te raken.
Birgitte, zelfstandig ondernemer

Referenties: Recensies

 “Myrna is een fijne en professionele coach die rust uitstraalt en waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze stelt de juiste vragen, ook kritische die ertoe leiden dat je bepaalde perspectieven in een ander licht kunt plaatsen. Myrna creëert ruimte om allerlei vraagstukken te bespreken. Die niet altijd alleen over je loopbaan gaan.” 

Klaartje, Tele2 

Referenties: Recensies

'Het trainingsvoorstel van Myrna was één van de 3 die ik had aangevraagd. Haar tijd, passie en doorvragen leidde al snel tot een concrete training die zij voor energie kwam presenteren aan het MT. Na nog een aantal puntjes op de i stond er mooie training waar wij veel zin in hadden. Tijdens de trainingsdag liep alles zoals afgesproken en waren de teamleden erg betrokken. Ieder nam op zijn manier zijn rol en werd constant getriggerd. De uitkomst van de training was op zowel individueel- als teamniveau erg concreet. Hoe kunnen we ermee aan de slag, hoe houden we dit vast, wat kan ik als individu bijdragen, zijn vragen die we allemaal beantwoord hebben gekregen.'
Caroline, Marketing Guys

Referenties: Recensies

 “Myrna heeft me geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag wat me in de weg zat. Op een sympathieke en doeltreffende manier. Hiermee ben ik tot een beslissing gekomen die een enorme positieve ommezwaai in mijn leven teweeg heeft gebracht. Tot mijn eigen grote verrassing ben ik een carrièremove gaan maken die ik eerder niet aandurfde. Dat heb ik aan haar te danken.” Patricia, War Child 

Referenties: Recensies

Sinds een krappe 2 jaar is Myrna de vaste coach voor onze medewerkers. En daar zijn we meer dan tevreden over! Ik ken Myrna van de coachingsopleiding, deze hebben we samen gevolgd. En tijdens de opleiding viel mij al haar nuchtere, to-the-point manier van coachen op. Na de opleiding zijn we een samenwerking aangegaan, haar manier van coachen past namelijk heel goed bij de cultuur die Mansystems heeft. Myrna heeft inmiddels veel kennis opgebouwd waardoor ze een ervaren coach is waarbij mijn collega’s zich op hun gemak voelen en al met enkele gesprekken een stap in hun ontwikkeling kunnen maken.
Anja, HR manager Mansystems

Referenties: Recensies

Als professional met meerdere jaren werkervaring kende ik mijn eigen beperkingen inmiddels behoorlijk goed. Ik wist dat ik in bepaalde situaties minder sterk was. Ik had dat geaccepteerd en ik dacht dat er weinig aan te doen was. Hier kan Myrna je verder helpen. Zij stelt je in staat om je zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak nét even wat verder te ontwikkelen. Ook kleine dingen kunnen een groot verschil maken. Door mijn sessies met Myrna heb ik mezelf niet alleen beter leren kennen, ik ben ook beter in mezelf geworden. Doordat Myrna zelf in het bedrijfsleven gewerkt heeft, begrijpt ze waar je tegenaan loopt. Ze begrijpt dat je weinig tijd hebt en dat je er het maximale uit wilt halen. Haar praktische benadering sluit daar uitstekend op aan.

Philip, Microsoft

Referenties: Recensies

Ik heb Myrna’s expertise gevraagd om inzicht te krijgen in vraagstukken rond mijn persoonlijke valkuilen en hoe kan ik daar mee omgaan in de praktijk. Zij heeft mij een spiegel voorgehouden hoe ik reageer op praktijk situaties en handvaten gegeven hoe ik hier in de toekomst op kan inspelen. Ik heb haar leren kennen als een warme, nuchtere, down do earth met een groot inlevingsvermogen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Doordat zij zich permanent zelf verder ontwikkeld waren de coachingsgesprekken authentiek en effectief. Ik kan wel zeggen dat haar lessen mij nog dagelijks profijt brengen. Van harte aanbevolen dus. Marlies (War Child)

Referenties: Recensies
bottom of page