top of page

Individuele coaching

Het overkomt iedereen wel eens in zijn carrière. Je vond je werk altijd leuk, je kreeg veel waardering en ineens is het anders. Door een organisatorische verandering, een nieuwe manager of doordat je een andere rol hebt gekregen. Je hebt verschillende dingen geprobeerd, maar je gaat je niet beter voelen.


Wees gerust, je bent niet de enige die dit overkomt. En je kunt uit die negatieve spiraal komen. Ik help je daar graag bij. Zodat je weer de oude wordt - en zelfs meer dan dat. Waardoor je weer resultaten haalt, invloed hebt, en met zelfvertrouwen en plezier naar je werk gaat.

We beginnen met een intakegesprek. Dit gesprek is altijd vrijblijvend. In het intakegesprek bepalen we je coachvraag en geef ik aan hoeveel sessies ik verwacht dat er nodig zijn. In de vervolgsessies gaan we samen ontdekken waarom het (nog) niet is gelukt om je doel te behalen en gaan we de eerste stappen in de goede richting zetten.

Een waardevol instrument voor coaching is de gedrags- en drijfverenanalyse. Kijk hier voor meer informatie over deze analyse en hoe ik deze inzet voor individuele coaching en voor trainingen. 

Of neem meteen contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

DSC_6573_edited.jpg
Coaching: Over mij
bottom of page